Mer än bröllopsfotograf

mer än bröllop

Jag älskar mina uppdrag som bröllopsfotograf. Bröllop är underbara tillställningar i kärlekens tecken där människor är glada och ofta sina allra vackraste jag. Det är på många sätt ett mycket tacksamt jobb att föreviga bröllop, även om det såklart kräver skarpt fokus och hängivet engagemang för att bli riktigt bra. Att arbeta som bröllopsfotograf ställer fotografen på sin spets, man får bara en chans att föreviga denna dag, utmaningen i det är djupt tillfredsställande.

Folkdräkter

Som fotograf arbetar jag förstås också men mycket annat, jag har en särskild passion för att fotografera Tadzjikiska folkdräkter och använder gärna min egen fru som modell. De tadzjikiska folkdräkterna har vibranta färger och fängslande former, och detaljerna är hänförande.

Människor, ting och landskap

Som fotgraf har jag också arbetat på uppdrag för modeller, modellagenturer, reklamkampanjer och annat kommersiellt. Förutom människor och ting älskar jag att med min kamera fånga landskap. Många är vi som hänförs av naturens storslagna skönhet, eller bebyggelsers spännande mångfald och som fotograf har man möjlighet att föreviga natur- såväl som stadslandskap ur egenvalda vinklar och ljus.

Barn

Något som är mycket efterfrågat är barnporträtt. Att fotografera små barn är oerhört utmanande och minst lika givande. Få bilder blir finare än en bild på ett rofyllt spädbarn i spännande miljö.

Dans

Jag växte upp med en mor som var dansös och idag lever jag med en hustru som är dansös, det finns mycket romantik i det. Men förutom en personlig dragning till dans, som ju dessutom är intimt förknippat med musik, så finns det väldigt mycket att hämta i dans genom kameralinsen.

Välkommen!

Söker du efter en bröllopsfotograf i Göteborg som kan erbjuda något utöver det vanliga? Jag förevigar er stora dag på ett alldeles unikt sätt.

© 2023 Bröllopsfotografgöteborg.com. Alla rättigheter förbehållna.