Om mig

om mig

Kreativiteten i blodet

Jag heter Nissor Abdourazakov och kommer från Tadzjikistan, ett litet land som bland annat gränsar till Kina och Afghanistan. Jag växte upp i de Tadzjikiska bergen med en mamma som var dansös och en pappa som var skådespelare, så den konstnärliga ådran är förmodligen genetisk. Jag kom till Göteborg som ambitiös 24-åring och fick plats på en mycket eftertraktad diplomkurs, sedan dess lever jag här.

Att fånga ögonblick, och föreviga dem

Fotografi handlar om att fånga ögonblick och kasta ljus på människor och ting från bästa tänkbara vinkel. Det är en spännande konstform som kräver både talang, kunskap och erfarenhet. Ändå får jag nog säga att fotografi för mig är en andrahandssyssla då min primära karriär har handlat om musik. Jag har sedan barnsben spelat piano och driver idag Gothenburg Music Academy; jag ger dessutom privatlektioner under kvällar och helger. Men passionen för fotografi är stark och som bröllopsfotograf har jag förevigat många fantastiska ögonblick. Kombinationen av musik och fotografi är perfekt, jag får genom att kombinera dessa två leka med, och utveckla, alla mina sinnen.

Passion för fotografins magi sedan barnsben

För mig är fotograferandet ett mycket viktigt uttryckssätt, men jag har aldrig studerat fotografi på det disciplinerade sätt jag har studerat musik. Ändå har kamerorna alltid varit trogna följeslagare. Den första kamera jag ägde fick jag som sjuåring. Första gången jag framkallade en rulle minns jag att det kändes som magi. Fascinationen för fotografi tar aldrig slut.

Om ni vill ha en bröllopsfotograf som ser, och kan fånga, magin i er stora dag, och ge er ett tidsdokument som kan fängsla generationer framöver, så hoppas jag att ni hör av er till mig.

Varmt välkomna!

Välkommen!

Söker du efter en bröllopsfotograf i Göteborg som kan erbjuda något utöver det vanliga? Jag förevigar er stora dag på ett alldeles unikt sätt.

© 2023 Bröllopsfotografgöteborg.com. Alla rättigheter förbehållna.